Massieve houtbouw - Bouwproces
Bouwproces

Bouwproces

Het stapelen van de massieve balken in combinatie met goede isolatie- en ventilatietechnieken zorgen voor een sfeervolle, hedendaagse thuis.

Korte bouwtermijn van 6 maanden

Mi Casa bouwt bijzonder snel. Een nauwkeurige planning, vlotte coördinatie en nabije opvolging zorgen ervoor dat het volledige bouwproces, van de montage van de houten structuur tot en met het overhandigen van de sleutel, slechts 6 maanden duurt. Bij het ondertekenen van de studieovereenkomst start Mi Casa het dossier en kan de montage van de woning ingepland worden. Wanneer de bouwvergunning en de financieringsgarantie rond zijn, kunnen de fabricage en de werken van start gaan. Op de chape na is een Mi Casa-woning een volledig droge opbouw. Hierdoor kan het parket snel geplaatst worden en kunnen de schilderwerken meteen aanvangen na de oplevering. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe Mi Casa-thuis.

Intussen kan ook het schilderwerk mee opgenomen worden in de totaalopdracht van Mi Casa. Op die manier bent u zeker van een volledig afgewerkte woning binnen de afgesproken termijn.

SHARE