Buitenland - Uw troeven

Uw troeven

Uw troeven: commerciële en administratieve kennis gecombineerd met vakkennis in de bouwsector.

Uw troeven

Uw administratieve kennis

U als toekomstig Mi Casa-franchisé bezit een aantal troeven die maken dat wij samen voortaan ook buitenlandse Mi Casa-klanten een droomthuis kunnen bezorgen.

Op administratief en reglementair vlak heeft U kennis van de huidige lokale bouwnormen en stedenbouwkundige vereisten en past deze nauwgezet toe. Bovendien bent U lokaal correct geregistreerd als aannemer. Ook heeft U contacten met plaatselijke architecten, het gemeentebestuur en stedenbouw.

Een Mi Casa-woning wordt volledig in functie van de wensen van de klant gebouwd. U als franchisé moet dan ook de gewoontes en wensen van lokale klanten kennen. Hierbij houdt U uiteraard steeds rekening met het Mi Casa-gevoel. Voorts vindt U een uitstekende kwaliteit van de producten erg belangrijk en wilt U de Mi Casa-klant van bij het eerste gesprek tot het overhandigen van de sleutel uitstekend begeleiden. Ten slotte vindt U een perfecte dienst-na-verkoop, zelfs na het verstrijken van de garantieperiode, van cruciaal belang. Die zorgt er immers voor dat Mi Casa-klanten levenslang kunnen genieten van hun droomthuis. Het is dan ook de bedoeling dat U steeds een correcte service levert van de verkoop, over de uitvoering tot de dienst-na-verkoop. 

Uw basiskennis in de bouwsector:

Op technisch gebied is dankzij de gelamelleerde balk ervaring in de massieve houtbouw niet langer vereist. Uiteraard heeft U wel een stevige basiskennis in de bouwsector. Voor het opbouwen en afwerken van de kit is een vaste bouwploeg een must. Daarbij zal U als franchisé uiteraard in een minimum aan bouwmateriaal moeten investeren.

Op commercieel vlak zal U aanvankelijk de nodige tijd moeten vrijmaken om de verkoop van Mi Casa-woningen in uw regio op te starten. Na verloop van tijd zal U zien dat investeren in een kijkwoning noodzakelijk wordt. Ten slotte bent U gemotiveerd om uw franchiseproject steeds voortreffelijk op te volgen. Enkel dan zijn we er beide zeker van dat twee meer zal zijn dan één.

SHARE