Mi Casa - Fabriek
Volledig Belgisch

Volledig Belgisch

De houten kit, afwerking en meubilair worden volledig in eigen productie in België gerealiseerd.
Fot 0550

De houten kit

Een nieuwe 6-assig cnc-bewerkingscentrum werd in gebruik genomen op 24 april 2017. Ze vervangt verschillende machines , wat de juistheid en kwaliteit ten goede zal komen. 
Krachtige software laat toe de woning volledig in 3D te tekenen, om daarna volautomatisch door de cnc-machine te worden geproduceerd, balk per balk en inclusief alle moerbalken en roosteringen. 

Dit zal Mi Casa de capaciteit geven om uit breiden naar het buitenland en zijn prijzen in België te handhaven.

Mi Casa Voorgevel Robberechts 18

Afwerkingsmaterialen

Een eigen productie van alle afwerkingsmaterialen zorgt ervoor dat - bovenop de zekerheid van perfecte kwaliteit - alle onderdelen om een woning perfect af te werken kunnen gemaakt worden op het moment dat de afwerkingsploeg ze nodig heeft. Mede op die manier kan een strakke planning gehandhaafd worden richting de voorlopige oplevering van een Mi Casa-woning. Bovendien doen het merendeel van de machines dienst voor zowel de afwerkingsmaterialen als de meubels. Op die manier kan efficiënt en reactief gewerkt worden.

Img 7551

Meubilair

Meubilair wordt volledig op maat gemaakt. De productie gebeurt in ons eigen atelier in Belgie, wat ons de zekerheid biedt dat we hoogstaande kwaliteit kunnen leveren. Bovendien kunnen we - eens de plaatsing bezig is - snel inspelen op extra materialen die nodig zouden zijn voor een perfecte afwerking, exact zoals Mi Casa vindt dat het hoort bij op maat gemaakte meubelen.

Ook bij de productie van het meubilair wordt beroep gedaan op krachtige 3D-software, die rechtstreeks communiceert met een CNC. Midden 2017 zal een nesting CNC machine de huidige opdeelzaag en cnc vervangen.

Efficiënt wagenpark

Onze ploegen zijn uitgerust met efficiënt transport en een perfect uitgerust machinepark. Door het bundelen van leveringen, kan alles via extern transport. Op die manier kunnen de schrijnwerkers hun focus leggen op wat echt telt: het kwalitatief monteren en afwerken van een woning. Dit geeft hen een aangename werksfeer wat resulteert in gemotiveerde medewerkers. In de klantenreacties op deze site zal u dan ook geregeld lezen dat niet alleen de werfleiders of consulenten maar ook ploegchefs of andere arbeiders door de klanten geapprecieerd worden.


SHARE