Maison témoin de Maldegem.

Ouverte chaque dimanche de 13 à 17 h.

Maison témoin de Maldegem.

Demandez un rendez-vous

Date de préférence visite:

Demandes

Restez au courant

Inscrivez-vous pour notre newsletter, ainsi nous vous tenons au courant des nouvelles les plus importantes sur Mi Casa.

S'inscrire

A VENDRE: un Mi Casa raffiné sur un terrain à La Panne

Retournez au menu principal

A VENDRE: un Mi Casa raffiné sur un terrain à La Panne

Retournez au menu principal

Uw eigen Mi Casa, op wandelafstand van de kust en in een oase van rust in De Panne? Het kon, als u snel was. Dit uniek perceel bouwgrond met dito villa was zeer gegeerd. Het werd vrij snel verkocht.

In De Panne is er een fantastisch perceel grond te koop, gecombineerd met de verfijnde architectuur van een Mi Casa-villa. Het rustig gelegen stuk bouwgrond bevindt zich in de Westhoek-verkaveling in De Panne. De oppervlakte bedraagt 1.253 m². Dit gunstig georiënteerd hoekperceel bevindt zich in een doodlopende straat op 300 meter van het strand en het Esplanadeplein. Het is bestemd voor villabouw. Buitenkans! 

Ideaal dus voor een Mi Casa. Want Mi Casa, dat is design. Bij ons is creation key. We sloegen meteen aan het ontwerpen en toverden onderstaande visualisatie uit de bus. Een complete, unieke en kwaliteitsvolle villa die perfect in de omgeving past.

Dit ontwerp is echter een voorstelling. Het is uiteraard mogelijk om hiervan af te wijken. Wenst u graag meer informatie rond het kostenplaatje? Contacteer ons en dan bezorgen we u het uitgebreide lastenboek.

De bouwgrond kost € 399.000 euro. Indien u wenst af te wijken van de voorgestelde visualisatie, creëren we volledig op maat van uw wensen een nieuw ontwerp. Bij Mi Casa staat u nooit voor verrassingen. U krijgt er natuurlijk meteen een gepersonaliseerde offerte bij. 

Klinkt een villa op wandelafstand van de kust als muziek in de oren? Aarzel dan niet en vraag hier meer informatie aan. Of bezoek onze kijkwoning in Maldegem om de Mi Casa sfeer in alle rust te ontdekken. Elke zondag tussen 13 en 17 uur open of vraag hier uw privéafspraak aan. Opgepast: momenteel zit er wel reeds een optie op dit project.

Votre propre Mi Casa?

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×