Maison témoin de Maldegem.

Ouverte chaque dimanche de 13 à 17 h.

Maison témoin de Maldegem.

Demandez un rendez-vous

Date de préférence visite:

Demandes

Restez au courant

Inscrivez-vous pour notre newsletter, ainsi nous vous tenons au courant des nouvelles les plus importantes sur Mi Casa.

S'inscrire

Mi Casa dans Snackmasters

Retournez au menu principal

Mi Casa dans Snackmasters

Retournez au menu principal

The warm charm of wood op VTM.

Mi Casa est synonyme de confort et de chaleur. VTM en est également conscient puisque pour l'enregistrement de son émission "Snackmasters : the Christmas Special", ils se sont installés dans notre maison témoin à Maldegem. Curieux de connaître le résultat ? Regardez le spécial de Noël de Snackmasters les jeudis 16, 23 et 30 décembre.

In de Kerstspecial zijn dit keer niet de chefkoks aan zet, maar enkele Bekende Vlamingen. Hun opdracht? Proberen een drietal snacks zo goed mogelijk te imiteren. In de aflevering van donderdag 16 december gaan Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen in de keuken de strijd aan met Sergio Quisquater en Sam Gooris. De duo's proberen het zalmhapje in bladerdeeg van Mora zo goed mogelijk na te maken. In de volgende halve finale (donderdag 23 december) nemen Kamal Kharmach en William Boeva het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens, zij moeten de befaamde dennenappel-kroketjes imiteren. In de finale van 30 december moeten de winnaars van de halve finales de bekende kerstbuche van IJsboerke namaken.

Kijktip: Koen Wauters laat zich in de laatste aflevering (30 december) van een opmerkelijke kant zien in onze kijkwoning. Een must watch. 

Mi Casa, the warm charm of wood.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×