Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Moderne Mi Casa op bouwgrond in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

Moderne Mi Casa op bouwgrond in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

Mi Casa woning in Pura-stijl met ideale ligging

Altijd al gedroomd van een unieke Mi Casa op een uitstekend gelegen locatie aan de kust? Uw droom kan werkelijkheid worden!

In Sint-Idesbald staat een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 822 m². Mi Casa bouwt er een unieke villa van 164 m². Hiervoor werkt Mi Casa samen met Century 21 Tackoen om de woning van uw dromen te realiseren.

Snel zijn is de boodschap, want de vraag is bijzonder groot naar dit type constructie. “Mi Casa biedt een onevenaarbare invulling aan het concept Sleutel-op-de-deur”, aldus Bram Delva, die eenzelfde project in Koksijde-Bad verwezenlijkte met Mi Casa.

U heeft het al door, dit gaat over een échte buitenkans. Het perceel omvat 822 m² en ligt op slechts 2 kilometer van zee en de winkels zijn prima bereikbaar.

Op deze grond presenteren we een unieke, maar toch herkenbare Mi Casa-realisatie met een Pura-insteek. Het betreft een stuk bouwgrond in de Strandlaan 39 te Sint-Idesbald.

Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet heeft u toegang tot de luxueuze open leefkeuken met ruime eetplaats en spatieus salon. Daarnaast beschikt deze woning over een ruime bijkeuken en aparte wasplaats. Er wordt gebruik gemaakt van grote aluminium raampartijen tot op de grond, zowel op het gelijkvloers als op de verdieping, wat voor heel wat lichtinval zorgt.

In het hieronder voorgestelde plan voorzien we vier slaapkamers, waaronder een masterbedroom op het gelijkvloers met een douchekamer. De andere drie slaapkamers beschikken elk over de mogelijkheid om een eigen kastruimte en bureau te voorzien.

Geïnteresseerd? Vraag gerust de plannen op!

Deze prachtige woning kost 374 600 euro, inclusief keuken ter waarde van 20 000 euro. De prijs van de grond bedraagt 350 000 euro. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.

Deze prijs is exclusief registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×