Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP: Cape Cod in Laarne (verkocht)

Ga terug naar overzicht

TE KOOP: Cape Cod in Laarne (verkocht)

Ga terug naar overzicht

TE KOOP: unieke Cape Cod in Laarne

In Laarne staat een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 1565 m². Mi Casa bouwt er de woning van uw dromen op. 

U hoort het al, dit is een unieke kans! De tuin is zuidgeoriënteerd met aansluitend een weide die kan bijgekocht worden voor € 45 000, beplant met 100 inlandse bomen met behouden uitzicht op het natuurgebied de Kalkense Meersen. Het perceel is 18,75 m breed en 83,47 m diep.

Het perceel bouwgrond ligt in de Provinciebaan 80 in Laarne. Vraagprijs voor de grond bedraagt 407 000 euro. Mi Casa maakte alvast eveneens een voorontwerp om de mogelijkheden op een presenteerblaadje aan te bieden.

De voorgestelde woning kost 290 000 euro. Ook de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek is reeds inbegrepen. Deze prijs is exclusief keuken, garage, registratierechten, BTW, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking, keuken,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat.  Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? U vraagt het, wij realiseren het.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Stuur een mailtje naar laarne@micasa.be.

Mi Casa, we don’t copy, we create

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×