Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Hooglede

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Hooglede

Ga terug naar overzicht

Ruim perceel voor villabouw in prachtige landelijke omgeving! 

Op enkele minuten rijden van Hooglede centrum en Roeselare, geniet u van een subliem verzicht. Zeer rustig gelegen perceel van 817 m², vlakbij de Huwynsbossen, een groene long waar u kan genieten van een wandeling of kinderen heerlijk kunnen ravotten in het speelbos. De grond ligt niettemin nabij invalswegen en op 5 minuten van de E403!

Vraagprijs grond: 260 000 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 180 m² kan gerealiseerd worden.

De woning die wij voorstellen beschikt over een imposante inkom met open trap en een ruime leefruimte met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers in deze woning aanwezig waarvan 1 met dressing en een eigen douchekamer. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen. 

Voor 339 265 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×