Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Houthulst

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Houthulst

Ga terug naar overzicht

Dubbele kans om uw droomwoning van Mi Casa te realiseren!

Mooie en residentieel gelegen percelen bouwgrond nabij de vijver en het bos van Houthulst in de Eugène de Grootelaan 62 (hoek Vogelzangdreef). De oppervlaktes zijn respectievelijk 692 m² en 687 m² (hoekperceel). Centraal bereikbaar en vlakbij winkels in het centrum.

Vraagprijs grond 692 m² (lot 1): 176 460 euro. Vraagprijs grond 687 m² (lot 2): 175 185 euro.

Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 175 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De gezellige woon- en leefruimte met keuken biedt uitzicht op de tuin. Veel lichtinval zorgen voor een zeer aangenaam gevoel. Ruime berging en garage zijn voorzien (garage enkel bij lot 1). Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met dressing (excl. kasten). De badkamer is uitgerust met lavabo, bad, douche en afzonderlijk toilet. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Voor 313 345 euro (lot 1) heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen. De grondwerken bevatten een raming en zijn onder voorbehoud van grondsonderingen & stabiliteitsonderzoeken aangezien de grond gelegen is in overstromingsgevoelig gebied.

Voor 324 815 euro (lot 2) heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief garage, keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen. De grondwerken bevatten een raming en zijn onder voorbehoud van grondsonderingen & stabiliteitsonderzoeken aangezien de grond gelegen is in overstromingsgevoelig gebied.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×