Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Kortrijk

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Kortrijk

Ga terug naar overzicht

Centraal gelegen bouwgrond voor een riante Mi Casa woning

Zeer centraal en zongericht gelegen bouwgrond met oppervlakte van 1442 m². Een mooie breedte van 30 m en ongeveer 48 m diepte. Ideaal voor een riante woning met mogelijkheden tot burelen, praktijkruimte of handelsactiviteit. Gelegen langs een invalsweg van Kortrijk in residentiële buurt. Nabij scholen, winkels en Ring van Kortrijk.

Vraagprijs grond: 560 000 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 270 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een impressionante inkomhal met toilet, vestiaire en open trap. Zeer ruime woonruimte met aparte zithoek en extra leeshoek, eethoek en open keuken. Afzonderlijke berging en strijkruimte aanwezig. Op de verdieping bevinden zich 3 comfortabel slaapkamers waarvan 1 met dressing (zonder kasten). Riante badkamer met lavabo, bad en douche, een aparte douchekamer en afzonderlijk toilet. Nachthal met relaxruimte. Ruime zolder met vele mogelijkheden. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.   

Voor 507 950 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief grond, keuken, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×