Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Lichtaart

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Lichtaart

Ga terug naar overzicht

Unieke kans in Lichtaart!

Mooi gelegen perceel villagrond met een straatbreedte van 30 m en een totale oppervlakte van 2255 m². De achterkant van het perceel is een uniek stuk te behouden bos (+/- 600 m²). Gelegen nabij natuurgebied Mosselgoren en pretpark Bobbejaanland.

Hiervoor werkt Mi Casa samen met Immo Buyens om de woning van uw dromen te realiseren.

Vraagprijs grond: 270 000 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 225 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging. Op het gelijkvloers is een ruime slaapkamer met badkamer en dressing. Kan ook dienen als bureel of wachtplaats. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien, een apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Voor 489 296 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen. Raming rooiwerken en carport (dicht) zijn wel inbegrepen in de prijs. 

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×