Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Maarkedal

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Maarkedal

Ga terug naar overzicht

Uw eigen Mi Casa in de Vlaamse Ardennen: het kan!

Prachtig gelegen stuk bouwgrond van 892 m² voor open bebouwing in het landelijke Maarkedal (Schorisse) waar u volop kan genieten van de Vlaamse Ardennen door het mooie open zicht in de tuin. Gelegen in een rustige straat nabij het natuurgebied Bos ter Rijst en het Muziekbos! Niet te missen kans om uw droomwoning van Mi Casa te realiseren!

Hiervoor werkt Mi Casa samen met Immo Dewaele Oudenaarde om de woning van uw dromen te realiseren.

Vraagprijs grond: 219 000 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 175 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De gezellige woon- en leefruimte met keuken biedt uitzicht op de tuin. Veel lichtinval zorgen voor een zeer aangenaam gevoel. Ruime berging en garage zijn voorzien. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met dressing (excl. kasten). De badkamer is uitgerust met lavabo, bad, douche en afzonderlijk toilet. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Voor 293 950 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×