Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Sint-Idesbald

Ga terug naar overzicht

Uw eigen Mi Casa aan de Belgische kust? 

Zeer mooi en residentieel gelegen bouwgrond van 894 m² in Sint-Idesbald. Rustig en toch centraal! 

Hiervoor werkt Mi Casa samen met Century 21 Tackoen om de woning van uw dromen te realiseren.

Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 212 m² kan gerealiseerd worden.

Deze voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met vestiaire en toilet. Gezellige zithoek en open leefkeuken met veel lichtinval en uitzicht op tuin en terras. Een ruime berging is voorzien. Op het gelijkvloers bevindt zich 1 slaapkamer met douchekamer. Op de verdieping zijn 2 ingerichte slaapkamers alsook een bureau of 3de slaapkamer en een afzonderlijke berging. Badkamer met lavabo, bad en toilet. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Voor 420 950 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief grond, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×