Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Waregem

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Waregem

Ga terug naar overzicht

Uw eigen Mi Casa met vooraan zicht over de velden? Lees vlug verder:

Landelijk en zeer rustig gelegen stuk bouwgrond van 823 m² met vooraan verzicht over de velden. Aan de rand van Waregem maar toch goeie bereikbaarheid naar centra, ring, autosnelwegen. Zuid georiënteerd!

Hiervoor werkt Mi Casa samen met Immo Termote om de woning van uw dromen te realiseren.

Vraagprijs grond: 288 050 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 140 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. Ruime living met open keuken en mooi uitzicht op tuin en terras. Garage en wasplaats zijn aanwezig. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. Een badkamer met lavabo, bad, een aparte douchekamer en afzonderlijk toilet. Ruime zolder met vele mogelijkheden. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.

Voor 310 570 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×