Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Unieke kans in Anzegem

Ga terug naar overzicht

Unieke kans in Anzegem

Ga terug naar overzicht

In Anzegem staat er een zeer mooi stuk bouwgrond te koop met een oppervlakte van 2 751 m². Mi Casa bouwt er een unieke realisatie van 225 m² op. Altijd al gedroomd van een Mi Casa? Dit is uw kans!

Exclusief wonen op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen met adembenemend uitzicht op landerijen! Zeer ruim perceel met perfecte oriëntatie. U heeft het ongetwijfeld al door: er is geen betere plaats om uw droomwoning te bouwen.

Vraagprijs grond + woning: 1 254 232 euro. Deze prijs is inclusief grondwerken, funderingen, nutsaansluitingen en kelder (+/- 100 m²) onder het hoofdgebouw. Er is een mogelijkheid om aan verlaagd BTW tarief (6 %) te bouwen mits de wettelijke voorwaarden zijn voldaan. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect en schilderwerken.

Mi Casa maakte alvast eveneens een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe de woning kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging. Op het gelijkvloers is een ruime slaapkamer met badkamer en dressing. Kan ook dienen als bureel of wachtplaats. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien, een apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? U vraagt het, wij realiseren het.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×