Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Unieke kans in Glabais nabij Lasne-Plancenoit (verkocht)

Ga terug naar overzicht

Unieke kans in Glabais nabij Lasne-Plancenoit (verkocht)

Ga terug naar overzicht

Unieke kans

In Glabais nabij Lasne-Plancenoit staat er een zeer mooi stuk bouwgrond te koop met een oppervlakte van 2656 m². Mi Casa bouwt er een unieke realisatie van 180 m² op. Altijd al gedroomd van een Mi Casa? Dit is uw kans!

Voor dit prachtige project werkt Mi Casa samen met Quiévy Properties. U heeft het ongetwijfeld al door: dit is een échte buitenkans. In het charmante landelijke dorpje Glabais nabij Lasne-Plancenoit, ligt een zeer mooi stuk bouwgrond van 2656 m². In deze idyllische omgeving en met een zuidwestelijke oriëntatie is er geen betere plaats om uw droomwoning te bouwen.

Deze bouwgrond is gelegen in een landelijk woongebied. Het is ontbost, licht hellend en de nutsvoorzieningen op straat zijn water en elektriciteit. De bodemonderzoeken, de geotechnische analyse en het topografisch studie zijn reeds uitgevoerd. Er is een vergunningsaanvraag ingediend voor een eengezinswoning met garage. 

De voordelen zijn de praktische en goed bereikbare ligging met het plezier om te kunnen profiteren van het omliggende platteland en de vele faciliteiten in de buurt (winkels, supermarkten, school, openbaar vervoer) evenals de 7 golfbanen binnen een straal van 15 km. 

Deze manier van verkopen is voor Mi Casa niks nieuw. Een grondeigenaar verkoopt zijn grond via een makelaarsbureau en Mi Casa ontzorgt de potentiële koper door een professionele begeleiding op maat te garanderen en de woning van zijn/haar dromen te realiseren.

Een win-win-scenario, omdat er voor geen enkele betrokken partij risico aan verbonden is. Het perceel bouwgrond ligt in de Rue René Evrard 5, 1473 Genappe.

Vraagprijs grond: 355 000 euro. Mi Casa maakte alvast eveneens een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe de woning kan gerealiseerd worden.

De woning die wij voorstellen beschikt over een imposante inkom met open trap en een ruime leefruimte met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers in deze woning aanwezig waarvan 1 met dressing en een eigen douchekamer. 

Deze prachtige woning kost 368 000 euro. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen. Deze prijs is exclusief keuken, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect en schilderwerken.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? U vraagt het, wij realiseren het.

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×