Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Onze interieurarchitecte Liesbeth Deleu viert dit jaar haar jubileum bij Mi Casa.

Ga terug naar overzicht

Onze interieurarchitecte Liesbeth Deleu viert dit jaar haar jubileum bij Mi Casa.

Ga terug naar overzicht

"Ik ken de feeling van Mi Casa, ik ben gewoon Mi Casa."

“Interieurarchitecte Liesbeth Deleu (35) bouwt maar liefst tien jaar mee aan de dromen van onze klanten. “Ik kreeg de kans om op verschillende niveaus te groeien binnen Mi Casa. Van die veelzijdigheid plukken mijn klanten de vruchten. Een Mi Casa heeft geen enkel geheim meer voor mij, waardoor mijn ontwerpen technisch perfect implementeerbaar zijn. Bij ons heeft een klant dus geen onaangename verrassingen.”

Liesbeth, tien jaar geleden kwam je in dienst bij Mi Casa, hoe kijk je terug op de persoon die je toen was?
“Ik ben begonnen als een leek, maar ik heb in die tien jaar enorm veel kansen gekregen om kennis op te doen in de verschillende fases van het bouwproces. Ik ben een leergierig persoon, en Mi Casa liet me groeien als mens.”

Op wat ben je het meest trots?
“Het feit dat ik zo all-round ben. Ik ben niet Liesbeth Deleu, dé projectleider, of dé werfleider. Je kunt me niet zomaar in een hokje duwen. Dat maakt dat ik een klant dus echt van A tot Z - dus in elke fase van het bouwproces - bij kan staan, maar mijn hart bleef altijd het meest kloppen voor interieurontwerp."

Waardoor je dan terug als interieurarchitecte kon werken binnen het Mi Casa team?
"Al van kinds af aan ben ik door interieurontwerp geobsedeerd. Als ik zes was, stond ik mijn muren al te bewerken met stylo. Honderden keren heb ik ze opnieuw geschilderd. Mijn ouders kennen perfect het geluid van een kast die om twee uur ’s nachts verplaatst werd (lacht). Ook nu leg ik mijn hart en ziel in elk ontwerp die ik voor mijn klanten maak.”

Helpt je brede achtergrond binnen Mi Casa bij je werk als interieurarchitecte?
“Ik pluk er absoluut de vruchten van. Een Mi Casa heeft ondertussen geen enkel geheim meer voor me. Ik weet perfect welk effect een bepaalde keuze heeft op de constructie van een woning. Iets ontwerpen en weten of het uitvoerbaar is, dat evenwicht vormt één geheel. Zo voorkom je onaangename verrassingen.”

"

Thuis en Mi Casa zijn voor mij 1 lijn, 1 horizon.

Tien jaar bij Mi Casa, hoe blik je erop terug?
“Met warme gevoelens, Mi Casa heeft een heel groot deel van mijn leven bepaald. Ik heb hier ook mijn man Mathieu leren kennen. Voor ons is Mi Casa altijd een soort van middelpunt geweest in ons leven zowel professioneel als persoonlijk. Onze liefde is hier gegroeid en hij werkt hier ondertussen 17 jaar als ploegchef van de afwerking. Ook leerde ik hier echte vrienden kennen, waaronder mijn collega Sien, die doopmeter is van één van onze kinderen."

Het toont wel aan dat het familiebedrijf Mi Casa mensen blijft beklijven. 
“Mijn werk heeft nog geen dag aangevoeld als werk. Het is als een vlam die blijft branden.”

Tot slot, wat mogen wij jou nog wensen Liesbeth?
"Nog méér mooie projecten, dat het vlammetje in mij blijft branden en het hout blijft zorgen voor de aanwakkering. Ik hoop dat mijn werk mijn passie blijft en elke uitdaging een uitdaging blijft."

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×