Nieuws - Opendeur in Knokke
Opendeur in Knokke
15 juli 2019

Opendeur in Knokke

Wij zijn gedurende de zomermaanden elke zaterdag en zondag open van 13 tot 17 u.  Zonder afspraak, en dit tot en met zondag 1 september.

Opendeur in Knokke elke zaterdag en zondag

Reeds vele jaren dromen Mi Casa en Willy Naessens Swimming Pools van een kijkwoning die het buitengewone overstijgt.  Een project waarbij onze klanten kunnen wegdromen en inspiratie vinden voor hun eigen woning en tuin.  Waar beter dan Knokke om dergelijk project te realiseren?

Voor het interieur kozen wij voor een combinatie van strakke lijnen met opvallende accenten. Donkere en lichte tinten worden perfect met elkaar uitgebalanceerd in het schilder- en maatwerk, dat ook hier net dat tikkeltje meer biedt.

De traphal omarmt een lift die voor een vlotte verbinding tussen de ondergrondse parking met de rest van het huis zorgt.  De eetplaats is de centrale ruimte die zowel met de keuken aan de ene zijde als de zitkamer aan de andere zijde samenvloeit.  Onderweg naar het Mi Casa café wandelt men voorbij de wellness- en fitnessruimte.  Het ontwerp en de inplanting van de woning en de tuin zorgt er voor dat men van uit alle kamers een onbelemmerd zicht heeft op het riante zwembad van Willy Naessens Swimming Pools, onze partner.

Een niet te missen woning en zwembad om bij weg te dromen. Een must-see voor alle fans van het buitengewone.

Wij zijn gedurende de zomermaanden elke zaterdag en zondag open van 13 tot 17 u.  Zonder afspraak, en dit tot en met zondag 1 september.  We verblijden je met een glaasje en een rondleiding.

Locatie : Prins Karellaan 25 te 8300 Knokke

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer