Nieuws - Vacature projectleider
Vacature projectleider
16 mei 2019

Vacature projectleider

Wegens onze continue groei gaan we op zoek naar een gedreven projectleider

Vacature Mi Casa projectleider

Wegens onze continue groei gaan we op zoek naar een gedreven projectleider

Wie of wat is Mi Casa?

 Mi Casa, met uitvalsbasis in Waregem, is marktleider in residentiële massieve houtbouw. Al meer dan 25 jaar werken we aan onze unieke bouwstijl en techniek, die bij onze klanten zo geliefd is. 

Wat wordt van je verwacht?

Na een degelijke begeleiding ben je in staat om autonoom projecten op te volgen. Je vormt de koppeling tussen klant, interne organisatie en medewerkers.  Je stuurt het volledige proces aan, zowel qua planning als qua technische uitvoering, inclusief afrekeningen en lastenboeken. 

Daarbij ligt je focus op kwaliteit en efficiëntie van de geleverde werken. Voor onze klanten ben jij dé persoon die hun droomwoning zal realiseren.

Wie ben jij?

Je bent gretig, hands-on en communicatief ingesteld. Je wordt één van de sleutelfiguren bij Mi Casa, daarbij gaan we dan ook op zoek naar iemand die goed binnen ons team van 50 enthousiaste personen past. Leeftijd, ervaring en opleiding zijn hierbij minder van belang. Een goede beheersing van de Franse taal is essentieel.

Wat bieden we?

Je komt terecht in een ambitieus bedrijf dat in 25 jaar een heus begrip is geworden binnen zijn domein. We voorzien je van een mooie bedrijfswagen en een zeer aantrekkelijke verloning. 

Voel je je aangesproken? Stuur dan snel je CV en motivatie naar thibo@micasa.be

VOLG ONS OP

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer