Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Het maatwerk van je dromen.

Ga terug naar overzicht

Het maatwerk van je dromen.

Ga terug naar overzicht

Colección.

Van een ontluikend idee tot het gepersonaliseerde interieur van uw dromen.

Het maatwerk van je dromen.

Colección vormt een van de paradepaardjes van Mi Casa. Klassiek, hedendaags of landelijk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons team van professionals brengt de Mi Casa-sfeer tot leven. “Ik steek mijn hart en ziel in elk project en ben pas tevreden als de klant zich echt thuis voelt”, aldus onze interieurarchitecte Sophie De Bel.

Colección is er voor iedereen die droomt van de kwaliteit en stijl van Mi Casa. Omdat een woning pas echt af is als het maatwerk bijpassend is, creëerden we Colección.

Onze interieurarchitecte Sophie De Bel zorgt voor een geslaagde match tussen de authentieke look van een Mi Casa-woning en een warm en tijdloos interieur. Samen met de opdrachtgever gaat ze op zoek naar hét ideale ontwerp. “Het is een feeling. Door mijn ervaring weet ik perfect wat Mi Casa kan uitvoeren en hoe we dit per klant vertalen naar hun wensen.”

"

Het mooiste compliment? Als klanten zich echt thuis voelen in hun woning.

Interieurarchitecte Sophie De Bel.

Mi Casa plaatst dus niet alleen kwaliteitsvolle woningen, we staan ook in voor de perfecte afwerking van uw huis. Een solide basis, aangevuld met ook the warm charm of wood vanbinnen. “Een woning is pas écht af als het maatwerk door Mi Casa wordt voorzien. Dan wordt het een regelrecht parel waarbij alles op elkaar is afgestemd. Wij zijn doordrongen van onze stijl. Tijdloos, uniek, warm en gezellig. Eigenlijk is Mi Casa een stijl op zich. Ik durf gerust stellen dat alleen wij die tot in de puntjes beheersen.”

Tot het gaatje

Ook niet-Mi Casa-klanten kunnen bij Sophie terecht. “Colección is mijn kindje. Ik steek mijn hart en ziel in élk project, ongeacht de grootte. Het mag een kleine dressing zijn, of een totaalproject, elke keer steek ik er al mijn energie in om het best mogelijke resultaat te behalen.”

Mi Casa doet alles zelf: van het ontwerp tot de plaatsing van het laatste greepje. “Mi Casa staat voor honderd procent Belgische kwaliteit. Ik haal pas voldoening uit mijn werk als de klanten zeggen: ‘we voelen ons super in ons huis, het is een echte thuis.’ Dat is het grootste compliment dat ik kan krijgen.”

Geniet van enkele van onze maatwerk-pareltjes.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×