Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Kijkwoning

Kijkwoning

Beleef het Mi Casa-gevoel in onze kijkwoning in Maldegem

Kijkwoning in Maldegem: verfijnde architectuur en design.

Onze kijkwoning in Maldegem is een toonbeeld van waar Mi Casa voor staat. Mi Casa is klasse. Een warm gevoel. Verfijnd design. Unieke architectuur. Warmte dankzij het hout. Onwerp op maat. Topkwaliteit. Een totaalbeleving.

Het hoeft dus niet te verbazen dat de kijkwoning in Maldegem een schot in de roos is. "De mooiste kijkwoning die ik ooit zag." "Verbazingwekkend mooi!" "Een parel!" Het zijn slechts enkele van de reacties die we reeds kregen.

Maar weinig bouwfirma's kunnen zeggen dat ze een eigen stijl ontwikkeld hebben. Mi Casa is in dat opzicht uniek. In onze eigen typische uitwerking van de Long Island-stijl realiseren we steevast eigentijdse en exclusieve huizen. Met onze kijkwoning in Maldegem tonen we perfect waar die stijl voor staat: een gedetailleerde architectuur met een opvallend geslaagd design. Een woning die compleet in harmonie is.

De kijkwoning ligt op een zichtlocatie in Maldegem, langs de E34. Het is een totaalconcept, waarin we onze mogelijkheden graag aan u tonen. De kijkwoning is een typevoorbeeld van onze Selección-startplannen. De modelwoning werd volledig uitgevoerd volgens het basislastenboek. Het uitnodigende interieur toont dan weer de pracht en praal die onze maatwerkdienst 'Colección' in petto heeft. Het resultaat is rustgevend mooi, tijdloos en uniek in zijn eenvoud.

Elke zondag open tussen 13 en 17 uur: enkel op afspraak.

Koning Albertlaan 46/B12 in 9990 Maldegem.

"

In elke Mi Casa-woning ervaar je een aparte unieke beleving. Het is amper in woorden uit te drukken. Om het Mi Casa-gevoel te ontdekken, moet je een Mi Casa bezoeken.

Uitbaters B&B Morris Coffee & Crafts.

Mi Casa heeft nog twee exclusieve projecten!

Twee unieke woningen die elk hun eigenheid uitstralen. U kunt ze bezoeken, mits een vooraf gemaakte afspraak.

Exclusief project in Wortegem: moderne uitstraling, excellente kwaliteit.

Liever een woning in een moderne stijl? Kom dan langs in Wortegem! Hét typevoorbeeld van onze Pura-stijl. Mi Casa gaf haar eigen twist aan de moderne stijl. Een klassevolle gevel gecombineerd met een uniek tuinontwerp. De grote raampartijen achteraan geven de woning een moderne uitstraling. Dankzij de ramen in de leefruimte heeft u een prachtig uitzicht op het weidse landschap. We combineren het strakke van de moderne stijl met onze eigen warme sfeer. Het mag duidelijk zijn: bij Mi Casa gaat u voor design. 

Dit exclusief project in Wortegem is een pareltje. We bewijzen dat modern niet gelijk hoeft te staan aan alleen maar strakke lijnen en een kil gevoel. Kortom: een must-visit. Wenst u graag onze Pura-stijl in het echt te beleven? Bezoek dan deze realisatie in Wortegem op afspraak. Stuur ons een bericht voor meer informatie.

Exclusieve woning in Knokke: laat u onderdompelen in een bad van Mi Casa.

Ons aanbod is groot, de mogelijkheden eindeloos. Om hier een mooie uitvoerige presentatie van te maken hebben we ook een unieke Mi Casa-villa ter beschikking in Knokke-Heist. De woning is allerminst gerealiseerd in een basisuitvoering. Het is een voorbeeld van de veelzijdigheid in stijlen en afwerkingen die met Mi Casa mogelijk zijn. Benieuwd? Houd onze kanalen in de gaten voor een pop-up opendeurdag of vraag uw afspraak aan via mail. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×