Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf

Mi Casa, een bouwbedrijf met een duidelijke visie

Mi Casa is een bouwbedrijf met een eigen filosofie, een expliciete keuze voor een innovatieve bouwtechniek en een rijke geschiedenis. Al vanaf de start, bijna 30 jaar terug, pakte deze bouwfirma het bewust anders aan. Tot vandaag is dat het succesverhaal van Mi Casa.

Geïnspireerd door Spanje

De naam van ons bouwbedrijf, Mi Casa, doet denken aan Spanje. En dat is geen toeval. Oprichter Jean-Luc Lidou startte zijn bouwcarrière bij Wolfgang Verraes, de eerste houtmassiefbouwer in België. Omdat ook ondernemerschap in zijn bloed zat, twijfelde hij geen moment toen de vraag kwam om een afdeling in Spanje op te starten. Met een eigen visie en tonnen expertise op vlak van houtmassiefbouw keerde Jean-Luc uiteindelijk terug naar België om er in 1994 Mi Casa op te richten.

Bouwen op maat met houtmassief

In eigen land wou Jean-Luc kwalitatieve houtmassiefbouw aanbieden, maar dan wel in een totaalconcept. In 2013 vervoegde zoon Thibo de rangen. Met 2 generaties aan het roer groeide Mi Casa uit tot een echt kwaliteitsmerk. De bouwonderneming begeleidt klanten van a tot z naar hun nieuwe woning. Het resultaat is telkens weer uniek, duurzaam en hoogwaardig.

Standaardplan of blanco canvas

Een huis laten bouwen kan bij bouwbedrijf Mi Casa op talloze manieren. Heb je graag een basis waarop je verder bouwt, dan is Selección iets voor jou. Dat zijn standaardontwerpen, met een volle verdieping of met kamers onder het dak (type Cape Cod), die je nog alle vrijheid geven voor je eigen unieke villa. Of we beginnen samen vanaf 0 en tekenen je woning uit op maat van je dagelijkse leven. Als bouwfirma zijn we ook het eerste aanspreekpunt voor aan- of bijbouwen tot 60 m².

Korte bouwtijd, levenslang plezier

Houtmassiefbouw heeft enkele belangrijke voordelen, onder meer de korte bouwtijd. Je hebt geen droogtijden nodig en ziet dus zonder wachten de verdere invulling en afwerking van je woning ontstaan. De oplevering is gewoonlijk na 4 tot 6 maanden een feit. Tijdens het volledige voortraject en de uitvoering heb je 2 aanspreekpunten: je consulent en de projectleider. Handig en duidelijk. Ook na de oplevering staan we voor je klaar met onze eigen dienst na verkoop. Nog lang na het verstrijken van de wettelijke garantietermijnen.
 

Bouwbedrijf met een hart voor de wereld

Sinds jaar en dag maakt Mi Casa duurzame keuzes in hun aanpak. Zo komt het hout uit plantages met een ecologisch beheer en staat hernieuwbare energie op de eigen site in Waregem hoog op de agenda. Het wagenpark is ondertussen 100 % elektrisch. Medewerkers, waarvan de helft er meer dan 10 jaar aan de slag is, laden hun wagen eenvoudig op aan de laadpalen en snelladers voor het eigen gebouw. Het maakt allemaal deel uit van ons ESG-beleid, een combinatie van economische, sociale en bestuurlijke (governance) duurzaamheid.

Onze bouwonderneming in cijfers

Bijna 30 jaar als succesvol bouwbedrijf vertaalt zich in enkele indrukwekkende cijfers. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

  • > 1.200 realisaties

  • 50 medewerkers

  • 40 woningen per jaar

  • 100 kilometer muurbalken per jaar

  • 20M omzet, 15% gemiddelde groei de afgelopen 3 jaar

Op zoek naar een bouwonderneming voor jouw project? Neem snel contact op.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×