Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Realisaties

Realisaties

Uw huis, uw thuis.

Exclusieve energiezuinige woningen in massieve houtbouw met een uitstekende harmonie tussen alle materialen. Wij staan garant voor een verfijnde architectuur en hebben oog voor elk detail. Een optimale natuurlijke lichtinval en een eigen ontwerp behoren tot de basis bij Mi Casa. Elke realisatie heeft zijn eigenheid. We starten met een wit blad papier en zetten samen met u elke stap tot u kunt genieten van uw eigen exclusieve Mi Casa-thuis. Klinkt aanlokkelijk? Start alvast door weg te dromen van enkele van onze mooiste creaties.

Creatividad

Niet elke realisatie valt onder een van bovenstaande stijlen. Wij ontwerpen uw droomwoning, ook als die stijl zich niet meteen onder een vaste noemer laat plaatsen. Zo creëerden wij al tal van unieke woningen. Mi Casa is een kei in verscheidenheid. We selecteerden een handvol van deze pareltjes. Laat u inspireren.

Sleutel-op-de-deur.

Mi Casa geeft een eigen unieke twist aan het begrip sleutel-op-de-deur. Voor haar massieve houtbouw-woningen tovert Mi Casa het concept om tot een totaalaanpak van uw droomproject. Bij ons staat sleutel-op-de-deur voor geen kopzorgen, gegarandeerde kwaliteit en een volledig persoonlijke opvolging van uw dossier.

U behoudt alle keuzevrijheid in het ontwerp van uw woning. Ook bij de materiaalkeuze kunt u naar hartenlust personaliseren. Wij volgen het project van A tot Z op, van eerste contact tot een perfecte oplevering. U hoeft zelf niks te regelen, wij doen dat voor u. Zelfs na de oplevering kunt u nog lang een beroep op ons doen, ook vele jaren na de wettelijke garantietermijn. Wij helpen u steeds verder met onze dienst-na-verkoop.

Ontdek hier het proces waarin onze totaalaanpak tot uiting komt. We leggen u graag stap voor stap uit hoe we van een wit blad papier vertrekken en samen op zoek gaan naar uw droom(t)huis. Tijdens het bouwproces heeft u telkens slechts twee aanspreekpunten: de consulent denkt mee met uw dromen en staat in voor het ontwerp van het unieke plan voor uw woning en staat u bij tijdens de materiaalkeuzes. Eenmaal dat volledig bepaald is, neemt de werfleider het dossier over. Hij staat continu tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Het mag duidelijk zijn. Mi Casa werkt op maat van de klant. Als u liever niet opteert voor de Sleutel-op-de-deur-formule, is dat uiteraard mogelijk. Zo zijn er tal van vakmensen die in het verleden voor ons kozen en zelf instonden voor bepaalde onderdelen van het bouwproces. 

De eerste stap naar uw eigen Mi Casa.

"

Ik zag al honderden Mi Casa's, maar nog nooit zag ik een kopie. Elke Mi Casa heeft zijn eigen ziel.

Gaëtan Bonot, schilder van Mi Casa-woningen sedert meer dan twintig jaar.

"

Ik zag al honderden Mi Casa's, maar nog nooit zag ik een kopie. Elke Mi Casa heeft zijn eigen ziel.

Gaëtan Bonot, schilder van Mi Casa-woningen sedert meer dan twintig jaar.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×