• TE KOOP in Laarne

  In Laarne staat een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 1565 m². Mi Casa bouwt er de woning van uw dromen op. 

  U hoort het al, dit is een unieke kans! De tuin is zuidgeoriënteerd met aansluitend een weide die kan bijgekocht worden met uitzicht op het natuurgebied de Kalkense Meersen.

  Meer weten? 

 • TE KOOP in Brakel

  Dit mooie stuk bouwgrond van 5699 m² is rustig gelegen in een oase van groen met een aanliggende weide. Dé ideale plaats om de Mi Casa van jouw dromen te bouwen.

  Het ligt op een boogscheut van het centrum van Brakel en toch kan je profiteren van het omliggende platteland.

  Meer weten?

 • Nieuwbouwprojecten in Bailleul en Templeuve

  In samenwerking met een notaris is Mi Casa terug met haar succesformule: vijf aan te kopen loten, met de mogelijkheid om er een unieke Mi Casa-woonst op te bouwen. We zijn niet aan ons proefstuk toe, want ook in Koksijde en Oostduinkerke bouwden we al kleinschalige verkavelingen.

  Uiteraard kunt u deze realisaties volledig naar uw eigen smaak laten ontwerpen, maar Mi Casa zou Mi Casa niet zijn als we onze inspiratie al niet even de vrije loop hadden gelaten.

  We maakten voor elk lot een aantal ontwerpen, zodat u meteen een concreet beeld krijgt van de opties en het bijhorende kostenplaatje.

  Ontdek de mogelijkheden.

 • Moderne Mi Casa op bouwgrond in Sint-Idesbald

  Altijd al gedroomd van een unieke Mi Casa op een uitstekend gelegen locatie aan de kust? Uw droom kan werkelijkheid worden!

  In Sint-Idesbald staat een mooi perceel bouwgrond te koop met een oppervlakte van 822 m². Mi Casa bouwt er een unieke villa van 164 m². Hiervoor werkt Mi Casa samen met Century 21 Tackoen om de woning van uw dromen te realiseren.

  Meer weten?

Realisaties van Mi Casa

Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Realisaties

Realisaties

Uw huis, uw thuis.

Exclusieve energiezuinige woningen in massieve houtbouw met een uitstekende harmonie tussen alle materialen. Wij staan garant voor een verfijnde architectuur en hebben oog voor elk detail. Een optimale natuurlijke lichtinval en een eigen ontwerp behoren tot de basis bij Mi Casa. Elke realisatie heeft zijn eigenheid. We starten met een wit blad papier en zetten samen met u elke stap tot u kunt genieten van uw eigen exclusieve Mi Casa-thuis. Klinkt aanlokkelijk? Start alvast door weg te dromen van enkele van onze mooiste creaties.

Mi Casa, een kei in verscheidenheid.

We don't copy, we design. Het zijn geen loze woorden, wij zetten dit om in de realiteit. Daarom valt niet elke realisatie onder een van bovenstaande stijlen. Wij ontwerpen uw droomwoning, ook als die stijl zich niet meteen onder een vaste noemer laat plaatsen. Zo creëerden wij al tal van unieke woningen. Mi Casa is een kei in verscheidenheid. We selecteerden een handvol van deze pareltjes. Laat u inspireren.

De eerste stap naar uw eigen Mi Casa.

Sleutel-op-de-deur.

Mi Casa geeft een eigen unieke twist aan het begrip sleutel-op-de-deur. Voor haar massieve houtbouw-woningen tovert Mi Casa het concept om tot een totaalaanpak van uw droomproject. Bij ons staat sleutel-op-de-deur voor geen kopzorgen, gegarandeerde kwaliteit en een volledig persoonlijke opvolging van uw dossier.

U behoudt alle keuzevrijheid in het ontwerp van uw woning. Ook bij de materiaalkeuze kunt u naar hartenlust personaliseren. Wij volgen het project van A tot Z op, van eerste contact tot een perfecte oplevering. U hoeft zelf niks te regelen, wij doen dat voor u. Zelfs na de oplevering kunt u nog lang een beroep op ons doen, ook vele jaren na de wettelijke garantietermijn. Wij helpen u steeds verder met onze dienst-na-verkoop.

Ontdek hier het proces waarin onze totaalaanpak tot uiting komt. We leggen u graag stap voor stap uit hoe we van een wit blad papier vertrekken en samen op zoek gaan naar uw droom(t)huis. Tijdens het bouwproces heeft u telkens slechts twee aanspreekpunten: de consulent denkt mee met uw dromen en staat in voor het ontwerp van het unieke plan voor uw woning en staat u bij tijdens de materiaalkeuzes. Eenmaal dat volledig bepaald is, neemt de werfleider het dossier over. Hij staat continu tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Het mag duidelijk zijn. Mi Casa werkt op maat van de klant. Als u liever niet opteert voor de Sleutel-op-de-deur-formule, is dat uiteraard mogelijk. Zo zijn er tal van vakmensen die in het verleden voor ons kozen en zelf instonden voor bepaalde onderdelen van het bouwproces. 

Overnachten in een Mi Casa?

"

Ik zag al honderden Mi Casa's, maar nog nooit zag ik een kopie. Elke Mi Casa heeft zijn eigen ziel.

Gaëtan Bonot, schilder van Mi Casa-woningen sedert meer dan twintig jaar.

"

Ik zag al honderden Mi Casa's, maar nog nooit zag ik een kopie. Elke Mi Casa heeft zijn eigen ziel.

Gaëtan Bonot, schilder van Mi Casa-woningen sedert meer dan twintig jaar.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×