Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Wat is Selección?

Wat is Selección?

Wat is Selección?

Het is een uitgekiend plan. Met Selección ontwierpen we immers een pasklaar plan om een Mi Casa-woning voor zo veel mogelijk bouwers mogelijk te maken, volledig afgestemd op zijn of haar wensen. 

We don’t copy, we create. Het is de slagzin van Mi Casa. Sinds 2014 realiseerden tientallen fans hun droom dankzij Selección. We werken dan wel met een uitgekiend plan, nog nooit bouwden we exact dezelfde woning. Ons plan vormt een basis waarmee naar hartenlust gepuzzeld kan worden. Selección vormt een leidraad en garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U behoudt de vrijheid om nog tot in de kleine puntjes te personaliseren, zowel qua plan als op vlak van materiaalkeuzes.

De kwaliteit, sfeer en unieke eigenheid van Mi Casa, gebald in een plan, waarbij u de vrijheid krijgt om toch nog te personaliseren waar gewenst. Wilt u dat ook? Vraag vandaag nog informatie aan en u bent een stap dichter bij uw droom!

Mi Casa, creation is key.

"

Selección is als een puzzel. Je kan hem herleggen en hertekenen tot de puzzelstukjes in elkaar passen en het plan van je dromen zich plots voor je ontvouwt.

Familie Van Eeckhout.

"

Selección is als een puzzel. Je kan hem herleggen en hertekenen tot de puzzelstukjes in elkaar passen en het plan van je dromen zich plots voor je ontvouwt.

Familie Van Eeckhout.

New England-stijl

Mi Casa beheerst een eigen stijl, daar zijn we trots op. Ons Selección-plan wordt voorgesteld in onze New-England stijl. De architectuur is kenmerkend voor een warm en landelijk woonconcept, gekoppeld aan de heerlijke sfeer van natuurlijk hout en het comfort van elke dag. Wij gaven een eigen twist aan de Amerikaanse invloeden. Zo zijn er de onderscheidende ramen met een typische glasverdeling, een (optionele) gezellige porche aan de voordeur waar het gezellig vertoeven is. De gevelopbouw is symmetrisch en er wordt gebruik gemaakt van een geslaagde combinatie van metselwerk met beplanking. In de hal is er een indrukwekkende trap met een vide op de verdieping. Wie oog voor detail heeft, merkt meerdere unieke kenmerken op. Dat alles zorgt voor herkenbaarheid. Een Mi Casa haal je er zo uit, maar toch zal je nooit twee dezelfde zien. Zelfs niet bij Selección. Want bij Mi Casa is creation key.

Ik wil graag een Selección.

Cape Cod

Heeft u wel graag een Selección in onze gekende huisstijl Long Island, maar laten de bouwvoorschriften in uw gemeente of stad twee volle verdiepen niet toe? Dan hebben we met onze Cape Cod een pasklaar antwoord klaar: er wordt gebruik gemaakt van kamers onder dak en een beperkte kroonlijsthoogte. Enkele voorbeelden ziet u hieronder. 

Mi Casa blinkt uit in veelzijdigheid. Heeft u liever een landelijke stijl? Dat is uiteraard mogelijk. We bouwden al meerdere Selección-woningen in onze Rural-stijl. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×