Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

GLOEDNIEUW bouwproject in Oostduinkerke (verkocht).

Ga terug naar overzicht

GLOEDNIEUW bouwproject in Oostduinkerke (verkocht).

Ga terug naar overzicht

Kleinschalige verkaveling met ideale ligging en een Mi Casa op maat.

In samenwerking met Dunimmo is Mi Casa terug met haar succesformule: twee aan te kopen loten, met de mogelijkheid om er een unieke Mi Casa-woonst op te bouwen. We zijn niet aan ons proefstuk toe, want ook in Koksijde en Oostduinkerke bouwden we al kleinschalige verkavelingen.

Uiteraard kunt u deze realisaties volledig naar uw eigen smaak laten ontwerpen, maar Mi Casa zou Mi Casa niet zijn als we onze inspiratie al niet even de vrije loop hadden gelaten.

We maakten voor elk lot een aantal ontwerpen, zodat u meteen een concreet beeld krijgt van de opties en het bijhorende kostenplaatje. Wenst u eerder een landelijke woning? Liever de strakke finesse van een moderne realisatie? Of blijft u het liefste bij onze gekende Long Island-stijl? Ontdek de mogelijkheden.

Lot 1: Landelijke charme met lichtrijke accenten

Op het eerste stuk grond presenteren we een unieke, maar toch herkenbare Mi Casa-realisatie met een Cape Cod-insteek. In de eerste optie heeft de woning een zuidwestelijk gelegen overdekt terras waar het heerlijk vertoeven zal zijn in de zomer. Liever zonder terras? Ook dat is uiteraard mogelijk. U vraagt het, wij ontwerpen het. 

In het hieronder voorgestelde plan voorzien we vier slaapkamers, waaronder een masterbedroom met een inloopdressing en een douchekamer. De andere slaapkamers beschikken elk over de mogelijkheid om een eigen kastruimte en bureau te voorzien. Op het gelijkvloers is er een luxueuze open leefkeuken, met een ruime eetplaats en een spatieus salon en uiteraard een berging en toilet. Vanuit het salon is er de toegang naar het overdekt terras.

De oppervlakte van de grond bedraagt 703 m².

Lot 2: moderne finesse, luxueuze charme.

Op het tweede lot ontwierpen we dan weer een moderne villa, die inspeelt op de huidige trend, zonder onze eigenheid te verliezen. De grote raampartijen voorzien de woning van een prima connectie met de tuin en geven veel lichtinval binnen. We ontwierpen een plan met carport, of met een garage.

Ook hier is er op het gelijkvloers een ruime keuken met eetplaats en spatieus salon voorzien. Boven zijn er drie slaapkamers, waaronder een masterbedroom met inloopressing en douchekamer.

De oppervlakte van de grond bedraagt 711 m².

Lot 1+2: the warm charm of wood XXL, by Mi Casa

Ziet u het liever nog groter? Dan biedt Mi Casa & Dunimmo u de mogelijkheid om de twee loten te kopen en een volumineuze villa te bouwen van maar liefst 244 vierkante meter bewoonbare oppervlakte op een perceel van 1.414 vierkante meter. Deze realisatie presenteerden we voor de gelegenheid in de Rural-stijl. Ook hier is elke aanpassing mogelijk. 

De villa heeft een porch, carport en een prachtig salon van 26 vierkante meter. Er is een grote open leefkeuken met eethoek en uiteraard ook een bijkeuken en mudroom met veel opslagruimte. Daarnaast bevindt de masterbedroom met douchekamer en dressing ook op het gelijkvloers. Op de verdieping is er een vide en drie slaapkamers en badkamer.

Geïnteresseerd? Vraag gerust de plannen op!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×