Opendeurdag atelier Mi Casa: Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek! Interesse? Lees hier verder.

Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

TE KOOP in Anzegem

Ga terug naar overzicht

TE KOOP in Anzegem

Ga terug naar overzicht

Centraal gelegen nieuwbouwvilla Mi Casa!

Gunstig gelegen project in Stampkotmolenerf te Anzegem. Kies voor Mi Casa, dit betekent energiezuinig en kwaliteit. Ook hier in Anzegem kan dit uw droomwoning worden!

Hiervoor werkt Mi Casa samen met Immo Beguin om de woning van uw dromen te realiseren.

Vraagprijs grond + woning: 595 500 euro. Mi Casa maakte alvast een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe een woning van 160 m² kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een impressionante inkomhal met toilet en open trap. Ruime living met open keuken en uitzicht op de tuin en het terras. Afzonderlijke berging aanwezig. Op de verdieping bevinden zich 3 comfortabel slaapkamers. Een badkamer met lavabo, bad, een aparte douchekamer en afzonderlijk toilet. Ruime zolder met vele mogelijkheden. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.    

Voor 595 500 euro heeft u uw Mi Casa van uw dromen. Deze prijs is exclusief keuken, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create. 

Wenst u graag meer informatie of detailprijzen ontvangen? Contacteer ons.

Mi Casa, the warm charm of wood

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie waarvan de definitieve bepaling door de architect en de plaatselijke diensten dienen te gebeuren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×