Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /data/sites/web/micasabe/www/site/assets/cache/FileCompiler/includes/header.php on line 5
IN BEELD: Onze samenwerking met Traxgo. - Mi Casa

Opendeurdag atelier Mi Casa: Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek! Interesse? Lees hier verder.

Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

IN BEELD: Onze samenwerking met Traxgo.

Ga terug naar overzicht

IN BEELD: Onze samenwerking met Traxgo.

Ga terug naar overzicht

Om the warm charm of wood te kunnen leveren, heeft Mi Casa uiteraard partnerships met andere bedrijven. Om onze bedrijfsprocessen vlotter te laten verlopen, gingen we een samenwerking aan met Traxgo.

Dit resulteerde in een vlottere dienstverlening, waardoor we perfect kunnen inspelen op de noden van onze klanten. Want Mi Casa is een huizenbouwer voor wie net dat tikkeltje meer wil. Wij introduceerden de Long Island-stijl in België, waar we tot op vandaag de vaandeldrager van zijn. Uiteraard kunt u ook voor andere stijlen bij ons terecht. Bekijk onderstaand filmpje om meer te ontdekken.

The warm charm of wood, mede mogelijk gemaakt door Traxgo.

Mi Casa is een huizenbouwer voor wie net dat tikkeltje meer wil. Wij introduceerden de Long Island-stijl in België, waar we tot op vandaag de vaandeldrager van zijn. Hét optimale leefklimaat vindt u bij Mi Casa. In onze bedrijfsprocessen worden we ondersteund door Traxgo voor ons ERP-pakket. De firma helpt ons tijd en geld te besparen waardoor we beter kunnen inspelen op de noden van onze klanten.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×