Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 10u tot 13u, zonder afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Nieuw pasklaar plan: Cape Cod

Ga terug naar overzicht

Nieuw pasklaar plan: Cape Cod

Ga terug naar overzicht

We don’t copy, we create. Dat we creatief zijn, bewezen we al veelvuldig. Nu kondigen we met trots een nieuwe stijl aan: Cape Cod. De Mi Casa-stijl blijft uiteraard behouden.

Mi Casa wordt – terecht – geassocieerd met tijdloze en klassevolle ontwerpen. Onze Long Island-stijl is dan ook een regelrecht succes. Dat hoeft niet te verbazen. We combineren een Amerikaanse touch met een origineel design en kwaliteit. We onderscheiden ons van andere bouwfirma’s omdat we ons een unieke stijl eigen maakten: de Mi Casa-stijl.

We ontwerpen en bouwen onze woningen met veel liefde. We blinken ook uit in originaliteit en spitsvondigheid. Stellen uw bouwvoorschriften dat twee bouwlagen verboden zijn, of ziet u liever de kamers op de verdieping met een schuine helling? Dan beschikt Mi Casa vanaf nu over een pasklaar antwoord: ons gloednieuwe Cape Cod-plan. Dat wordt gekenmerkt door een lagere goot/nokhoogte en kamers onder dak, maar u boet niet in aan ruimte -of klassegevoel.

Ons Cape Cod-plan is de ideale aanvulling op ons Selección-gamma. De architectuur van deze villa’s is aangesneden op bouwvoorschriften die niet toelaten om woningen met twee bouwlagen te realiseren. Het is een flexibel plan en kan volledig volgens uw persoonlijke smaak worden afgewerkt. Wenst u graag een landelijk uitzicht? Dan passen we de afwerkingsmaterialen aan zodoende uw Cape Cod een natuurlijk uitzicht heeft. Ook binnen Cape Cod blijft Mi Casa verrassen.

We don’t copy, we create.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×