Opendeurdag atelier Mi Casa: Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek! Interesse? Lees hier verder.

Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

OPENDEURDAG ATELIER MI CASA

Ga terug naar overzicht

OPENDEURDAG ATELIER MI CASA

Ga terug naar overzicht

Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek!

Op zaterdag 27 april 2024 heeft u de unieke kans om ons atelier (Deerlijkseweg 218 - 8790 Waregem) te komen bezoeken en dit tussen 10 en 17 uur. Hoe komt u van ruw materiaal tot een schitterende realisatie? Hoe verloopt de geautomatiseerde productie in combinatie met regelrecht vakmanschap?

Al deze vragen zullen tijdens de rondleiding beantwoord worden waardoor het volledige productieproces tijdens deze rondgang duidelijk wordt.

Kom gerust langs om ons atelier te bezoeken, vervolgens rijdt u door naar onze voormalige kijkwoning in Waregem en om af te sluiten eindigt u in onze huidige kijkwoning in Hansbeke. Om een zicht te hebben op het aantal bezoekers en gezien de plaatsen beperkt zijn, vragen wij om een afspraak te maken.

Gelieve daarom een mailtje te sturen met uw gewenste tijdsindicatie (10 tot 17 uur), het aantal personen, uw postcode en uw telefoonnummer. Wij contacteren u vervolgens om de afspraak vast te leggen.

Opendeurdag Mi Casa in Waregem

Op zaterdag 27 april kan u tijdens de rondrit ook deze charmante Selección in Waregem bezoeken (Industrielaan 10 - 8790 Waregem).

De trotste eigenaars van deze voormalige kijkwoning zetten hun woning met plezier ter beschikking op deze dag.

Klik op onderstaande video en droom alvast even weg...

Opendeurdag Mi Casa in Hansbeke

Onze kijkwoning in Hansbeke (Dalestraat 13 - 9850 Hansbeke) symboliseert eveneens wat Selección inhoudt: een startplan dat al in de basis zo-veel-meer is dan een doorsnee nieuwbouwwoning.

Ondertussen kwamen al honderden geïnteresseerden over de vloer. Dit pareltje is elke zondag tussen 13 en 17 uur open en dit zonder afspraak. Het is een volledig uitgebalanceerd woonconcept, kortom een must-see. 

Aarzel niet om ook op zaterdag 27 april eens langs te komen om de rondtoer in schoonheid af te sluiten. U vindt er een bom aan inspiratie en krijgt hierbij deskundig technisch advies. Zo kan u beginnen dromen van uw eigen Mi Casa-woning.

Al even wegdromen?

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×