Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Huys Weinduna

Ga terug naar overzicht

Huys Weinduna

Ga terug naar overzicht

Nood aan Vitamin Sea? Huys Weinduna is de oplossing!

Huys Weinduna, de ideale oplossing om er even tussenuit te zijn met het gezin. Dit luxe-appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van deze unieke Mi Casa-woning in Wenduine. Even verpozen op een wandelafstand van de kust. In de Airbnb vindt u twee kamers met tweepersoonsbedden. U beschiikt er over een privékeuken met alle voorzieningen, een zithoek met tv en een prachtig dakterras. Perfect voor een weekendje weg in het hartje van Wenduine.

In alle rust, op een boogscheut van de kust.

Mi Casa en de kust, de ideale combinatie? Onze klanten Dries en Lisa ontvangen u op een huiselijke en gezellige manier in hun woning in Wenduine. In het luxe-appartement - dat zich op slechts enkele honderden meters van de dijk bevindt - beschikt u over de nodige luxe en privacy. Het buitenverblijf heeft zijn eigen toegangstrap, zodat u in alle rust kunt genieten van de omgeving. Extra voordeel: centraal gelegen, maar weg van de drukte. Kortom: de ideale ligging.

Gezellige sfeer.

Het luxe-appartement werd ontworpen volgens de filosofie van Mi Casa. Ook hier vindt u het comfort waar wij garant voor staan. De regendouche in barnwood zou niet misstaan in een luxe-welness. In de leefruimte heeft u connectie met de slaapkamer doormiddel van twee symmetrische ramen. In de leefruimte heeft u toegang tot het dakterras, waar u van de ochtendzon kunt genieten. Kent u nog een betere manier om op te staan? Neem het van ons aan: Huys Weinduna is perfect voor een weekendje weg, de ideale oplossing om uw tekort aan vitamin sea bij te schaven. Waar wacht u nog op? 

Ik wil graag meer info ontvangen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×