Opendeurdag atelier Mi Casa: Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek! Interesse? Lees hier verder.

Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Bed & Breakfast Morris Coffee & Crafts

Ga terug naar overzicht

Bed & Breakfast Morris Coffee & Crafts

Ga terug naar overzicht

Een oase van rust.

Morris Coffee & Crafts is het ideale voorbeeld van een oase van rust. Benieuwd naar hoe het voelt om in een houten woning te leven? Dan raden we u aan om een overnachting te boeken in de Bed & Breakfast Morris Coffee & Crafts in Oostkamp. U geniet er van de echte beleving van the warm of wood en dat in een ongedwongen sfeer. De uitbaters Jurgen & Anneke antwoorden eerlijk op alle vragen die u heeft.

Het is het ideale oord om te ontvluchten aan de stress van elke dag. De perfecte onthaastingskuur. Anneke & Jürgen werken alleen met dagverse en natuurlijke producten.

Bij MORRIS heeft alles een verhaal. De koffie, de thee en tisanes, de tasjes waaruit u drinkt, de kalligrafie, het exterieur en het interieur, alles is stuk voor stuk het resultaat van ambacht, bezieling en authenticiteit. The warm charm of wood komt hier perfect tot zijn recht.

De Bed & Breakfast beschikt over twee kamers die te verhuren zijn, een prachtig zonneterras en natuurlijk een typische Amerikaanse porche waar het zalig ontspannen is. 

Genieten van de unieke Mi Casa-charme.

Op vijftien minuten van het historische centrum van Brugge bevindt zich de perfecte onthaastingsspot. Kom langs voor een ontbijt of een brunch. Of drink een thee en klets bij met wat vrienden terwijl u de rust beleeft die bij een massief houten woning past. Krijgt u er niet genoeg van? Boek dan een overnachting om de volledige feeling te ervaren die bij een houten woning hoort. Mi Casa is trots op haar partner Morris Coffee & Crafts.

Ik wil the warm charm of wood beleven.

Een nachtje weg.

MORRIS heeft twee kamers die als B&B te huur zijn. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, dressing, zithoek, flatscreen TV en wifi. Op de kamers is zelfgemaakte kalligrafie te bewonderen. Het is dé ideale manier om the warm charm of wood te beleven. De rust straalt van de massief houten muren. Boek uw bezoek nu en geniet van het exclusieve Mi Casa-gevoel in de B&B Morris Coffee & Crafts.

Eten en drinken.

Dagvers en zelfgemaakt. Dat is het geheim van Morris Coffee & Crafts. Jürgen & Anneke hopen u te kunnen ‘vertragen’ en te laten genieten van een lekkere koffie, vers gezette thee, een gezond of hartelijk ontbijt, een knapperige croissant en smakelijk gebak. U kunt er ook gewoon komen ontbijten.

Ik wil een Mi Casa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×