Opendeurdag atelier Mi Casa: Mi Casa opent voor het eerst de deuren van het atelier voor het grote publiek! Interesse? Lees hier verder.

Kijkwoning Hansbeke.

Elke zondag open van 13u tot 17u, enkel op afspraak.

Kijkwoning Hansbeke.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Mi Casa ontwikkelt zich.

Ga terug naar overzicht

Mi Casa ontwikkelt zich.

Ga terug naar overzicht

Mi Casa blijft innoveren. We brengen onze kwaliteit naar een steeds hoger niveau en denken ook telkens na over pistes om een droomhuis – wat een Mi Casa tenslotte is – voor zo veel mogelijk mensen mogelijk te maken. Ons basislan, Selección is daar een mooi voorbeeld van. Ook woningen aanbieden in kleinschalige verkavelingen hoort thuis in diezelfde missie. Net op dat laatste focussen we hier.

Mi Casa toonde in het verleden al zijn vakmanschap in het bouwen van kleine maar sublieme verkavelingen. Het idee ontkiemde nadat we in 2006 de oude fabriekssite verlieten voor een nieuw pand waar zich sedertdien het aterlier en de burelen bevinden. Die site, in een residentiële wijk in Waregem, leende zich perfect om te verkavelen in enkele loten en er een unieke Mi Casa woonerf van te maken. Het werd een ongekend succes. 

 

Als de opportuniteit zich de afgelopen jaren opnieuw aandiende, bouwden we occasioneel nieuwe verkavelingen of appartementsgebouwen. De vlotte verkoop maakte het een succes voor alle partijen. Zo bouwden we onder meer verschillende woningen in Jette, 6 appartementen in Overijse, 3 appartementen in Roeselare, 4 woningen in Hulste, 4 woningen in Koksijde en straks een unieke woning in de duinen van De Panne. Telkens op grond van de grondeigenaar-investeerder met Mi Casa als aannemer, met een verkoop puur op plan.

Omdat we beseffen dat er veel vraag is naar die soort concepten, willen we hier onze schouders mee onder zetten. Mi Casa investeert bewust zelf nooit in gronden. We willen namelijk niet concurreren met wie koortsachtig op zoek is naar grond. Ook is het niet onze bedoeling plots aan massaproductie te doen. We willen immers dat een Mi Casa uniek blijft.

Daarom zoeken we grondeigenaren die op zoek zijn naar een partner om hun terrein te helpen verkavelen of te helpen verkopen. Hoe we zo’n project concreet uitwerken, gebeurt altijd met goede onderlinge afspraken. Mi Casa is flexibel en staat erop dat de grondeigenaar altijd gehoord wordt en zich volledig kan vinden in het concept. We ambiëren geen énkele marge op de grond, wij hebben enkel interesse in het bouwen van de Mi Casa-woning. We zijn overtuigd dat we een grote meerwaarde kunnen betekenen voor de grondeigenaar die niet alleen de kwaliteitsvolle en gereputeerde naam ‘Mi Casa’ aan zijn/haar gronden kan verbinden, maar ook gebruik kan maken van onze doeltreffende verkoopskanalen. De grondeigenaar wordt op alle vlak volledig ontzorgd.

Doordat we alles in house managen en uitvoeren, staat noch de klant, noch de grondeigenaar voor verrassingen. De klant is zeker dat hij een kwaliteitsvol product koopt, de grondeigenaar heeft de garantie dat het project volledig volgens afspraak wordt uitgevoerd en Mi Casa krijgt de kans een prachtige woning, een woonerf of een appartementsgebouw te realiseren voor haar grote groep geïnteresseerden. Het is dus een echt win-win-win-scenario. Zo getuigt ook Willem De Cuman die recent mee stapte in een dergelijk verhaal met Mi Casa, waarmee we samen een prachtig project in Koksijde realiseerden. 
Heeft u zelf grond die u wenst te verkavelen of kent u iemand die op zoek is naar een partner? Contacteer ons! We bekijken met plezier de mogelijkheden.

Mi Casa, we don’t copy, we create.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×