Kijkwoning Maldegem.

Elke zondag open van 13 tot 17 u. of op afspraak.

Kijkwoning Maldegem.

Afspraak aanvragen

Voorkeursdatum bezoek:

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief, zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste Mi Casa nieuws.

Inschrijven

Kijktip: Mi Casa in Snackmasters

Ga terug naar overzicht

Kijktip: Mi Casa in Snackmasters

Ga terug naar overzicht

The warm charm of wood op VTM.

Mi Casa staat synoniem voor warmte en gezelligheid. Dat beseft ook VTM, want voor de opnames van ‘Snackmasters: de kerstspecial’ werd uitgeweken naar onze kijkwoning in Maldegem. Koen Wauters en Ruth Beeckmans proeven en ontdekken de na te maken snacks in de huiselijke sfeer van onze kijkwoning. 

In de Kerstspecial zijn dit keer niet de chefkoks aan zet, maar enkele Bekende Vlamingen. Hun opdracht? Proberen een drietal snacks zo goed mogelijk te imiteren. In de aflevering van donderdag 16 december gaan Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen in de keuken de strijd aan met Sergio Quisquater en Sam Gooris. De duo's proberen het zalmhapje in bladerdeeg van Mora zo goed mogelijk na te maken. In de volgende halve finale (donderdag 23 december) nemen Kamal Kharmach en William Boeva het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens, zij moeten de befaamde dennenappel-kroketjes imiteren. In de finale van 30 december moeten de winnaars van de halve finales de bekende kerstbuche van IJsboerke namaken.

Kijktip: Koen Wauters laat zich in de laatste aflevering (30 december) van een opmerkelijke kant zien in onze kijkwoning. Een must watch. 

Mi Casa, the warm charm of wood.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×